top of page

Mongeta trobada a Sant Andreu de l'Avellà


L'Ariadna i el Jordi ens envien un escrit i una foto sobre la seva experiència buscant una Mongeta a Sant Andreu de l'Avellà. Aquí la teniu:

«Bé, la nostra búsqueda de la mongeta ha sigut un pèl curiosa... Us explico;

En Jordi i jo hem decidit anar a buscar una mongeta i l'únic mapa que quedava disponible era el de l'Ermita de Sant Andreu de l'Avellà. Bé doncs hem anat al lloc indicat i ens hem posat a buscar. Bàsicament he buscat i buscat, també he rebuscat. He aixecat totes les pedres del voltant. També m'he fet mil teories segons el que deia la pista, i fins i tot he trucat a unes persones que ja havien viscut l'experiència per saber més detalls. Tot envà.

Al cap d'una hora i poc, a punt de rendir-me perquè ja no sabia on més buscar, el senyoret Jordi treu una pedra d'un lloc on ja haviem mirat només arribar i, ell, textualment havia dit: "no hi ha res". I sí, és el que us penseu, allà hi havia la mongeta. Quin fart de riure per part del Jordi, m'ha tingut una hora buscant per tots els racons de la zona. La seva frase final: "però ha sigut divertit buscar tant no?", i així és com hem passat la tarda d'un dimarts d'Agost.

P.D. Si el "Pla A" del dia et falla, sempre tens un "Pla M ongeta".

Ariadna.»

bottom of page